Boektrailer De Zalige Moordenaar

Uitgeverij Storyland lanceerde recent een boektrailer van de Zalige Moordenaar. De clip van ongeveer één minuut getuigt van veel professionaliteit. De promotie rond mijn boek krijgt hiermee een ferme boost. Binnenkort wordt deze trailer op de sociale media gelanceerd. De trailer zal de hele campagne begeleiden. Het is niet verboden die te delen.

In De Zalige Moordenaar maken we kennis met Mark Van Lancker, een van de tien paracommando’s die in 1994 in Rwanda werd neergeschoten. Mark werd voor dood achtergelaten. Het moment dat hij zijn eigen leven weer in handen kan nemen, valt samen met de start van de genocide in Rwanda. Mark is getuige hoe iedereen rond hem moordt en rooft en hem dat totaal niets doet.

Mark keert terug naar België, naar Mechelen.

Jaren later krijgt hij op medische controle te horen dat hij vanwege een hersentumor waarschijnlijk niet meer dan drie maanden te leven heeft.

In overeenstemming met zijn glorierijk verleden, waarin hij iedereen angst aanjoeg, wil hij nog één krachttoer verwezenlijken, die hem in korte tijd naam en faam zal bezorgen. Hij beseft dat zijn enige talent ligt in het meedogenloos vermoorden van eender welke medemens. Hij krijgt het sublieme idee de eerste seriemoordenaar van Mechelen te worden. Niet uit drang, maar uit eerzucht.

Maar daarmee komt hij in het vaarwater van Arturo Dias …