De Zalige Lancering

Neem je agenda, en noteer: 30 september, Predikheren in Mechelen.

Ondanks het feit dat het boek al op meerdere plaatsen te koop is, ben ik het aan jullie verplicht om het boek een feestelijke lancering te gunnen. Dit omdat ik op deze manier graag mijn lezers op persoonlijke manier kan ontmoeten.

Onder voorbehoud van corona, zal de officiële presentatie plaatsvinden op 30 september in de bibliotheek van Mechelen, meer bepaald in de Mandelazaal van het sexy Predikherenklooster. Vanaf 19 u zullen ikzelf, presentator Bart Pepermans van radio Opsinjoor, journalist Tom Serkeyn van Ring-TV, uitgever Joris Van den Bergh van Storyland en Schepen van Cultuur van Mechelen, Björn Siffer het boek de wereld inpraten. Waarna we op de gezonde levensloop ervan kunnen klinken, onder muzikale begeleiding van pianiste Zoé Delcourte.

Gezien mijn boek zich hoofdzakelijk afspeelt in Mechelen, is deze locatie een uiterst geschikte gelegenheid en het hoeft geen betoog dat het gezellig vertoeven is In dit historisch pand.

Deze presentatie is op uitnodiging. Gezien corona zijn de plaatsen wellicht beperkt, waarvoor mijn excuses. Alles zal zo corona-proof mogelijk gebeuren, volgens de dan geldende voorwaarden. Wie zeker wil zijn van zijn plaats, kan voorinschrijven op raymond@raymondrombout.be, met vermelding van het aantal personen en hun namen.

Er komen na 30 september nog enkele andere mogelijkheden, voor wie zich niet zou kunnen vrijmaken. Over deze meer kleinschalige organisaties, berichten we op latere datum.