De Zalige Moordenaar nu verkrijgbaar

UPDATE

Sinds een paar dagen is mijn nieuwste thriller, DE ZALIGE MOORDENAAR, te verkrijgen via internet. Prijs: 19,95 euro.

Zodra kleine samenscholingen opnieuw mogen, organiseer ik enkele boekpresentaties. Ik mik daarvoor op tweede helft september. Wanneer we daarvoor de data hebben vastgelegd, horen jullie daar meer over.

Jullie kunnen absoluut tot dan wachten om je gesigneerde boek te komen ophalen. Voor wie absoluut wil starten met dit spannende boek in de zomermaanden, kan in afwachting volgende bestelwijzen overwegen:

  • Loop een boekenwinkel binnen en bestel mijn boek. Ik weet dat Standaard Mechelen er enkele in huis haalt, en binnenkort wordt er ook geleverd bij De Zondvloed en Salvator. In principe bestelt elke boekhandel op eenvoudige aanvraag, en kan je kort daarna het boek komen ophalen. Zo betaal je geen verzendkosten.
  • Je kunt ook via Bol of Amazon bestellen, maar dan betaal je dus verzendkosten. En dat is niet lokaal.
  • Je kunt bij mijn uitgever terecht, info@Storyland.be en www.storyland.be, die je het boek graag zal sturen.
  • Uiteraard kan je ook bij mij terecht. Op mijn website www.rayrombout.be verschijnt heel binnenkort een knop met ‘bestel’. Daar zal je mailadres worden gevraagd. Indien je in mijn buurt woont (van Mechelen tot Vilvoorde, van Grimbergen tot Haacht) wil ik het boek zelf komen brengen en eventueel ter plaatse signeren. Knuffels kunnen even niet. Koffie zwart, graag.
  • Tenslotte ook even vermelden dat er nog enkele boeken van Kunstroof overblijven. Damse Dagen en Rosia Montana zijn evenwel volop te krijgen. Wie drie boeken aankoopt, krijgt 15 % korting. (Geldt niet voor 3x Zalige Moordenaar)
  • Nu al aankopen en lezen tijdens de zomer zorgt voor goed voorbereide lezers, wanneer die naar de toekomstige presentaties komen. Ik overweeg, zoals vorige keer, interviews en live-band. Ik signeer daar dus ook al aangekochte boeken.

Ik hoop dat jullie de weg vinden naar dit prachtige boek, de cover alleen is al een omweg waard. Volgens mijn bescheiden mening is dit het beste boek ter wereld, maar daar moet je niet mee akkoord gaan. Deel jullie mening waar je wil. Schrijvers zijn woordelijke dwangarbeiders zonder podium.