Het James Bond Boek

Van Dr. No tot No Time to Die

Vanaf 10 november in alle winkels.

Met NO TIME TO DIE verschijnt de langverwachte 25ste James Bond-film, de vijfde en tevens laatste film met Daniel Craig. Hoog tijd voor een overzicht van bijna 60 jaar aan Bondmania. De figuur van James Bond, die als geniale geheim agent metafoor staat voor de wereldwijde strijd tegen het kwaad, heeft nog niets aan kracht moeten inboeten. Vele actiefilms zijn er schatplichtig aan en ook de filmindustrie heeft dankzij Bond begrippen mogen ontdekken zoals teaser, productplacement en tie-in.

Dit boek is het ultieme naslagwerk dat alle 007-films benadert vanuit de essentie, die James Bond zo uniek maakt: de plot, de acteurs, de stunts, de snufjes. Met extra aandacht voor de verdiensten en de blunders, voor het design en de muziek, de locaties en de productie. En dit alles in een strak vormgegeven gids, met scores, sterren en steekkaartjes.

Het boek is een kleine compacte bijbel. Het telt 496 bladzijden, zonder foto’s. Bomvol originele informatie dus. U kunt het boek kopen in alle winkels en de gangbare websites. Indien u rechtstreeks van mij een getekend exemplaar wenst, hoeft u mij maar te contacteren via de website.