Nieuw Bondboek krijgt vorm

Zojuist het definitieve manuscript gestuurd naar de redactie van Lannoo. Het boek wordt 400 pagina’s dik. Intussen werd ook wat aan de cover gesleuteld. En zoals je van een professionele uitgeverij als Lannoo mag verwachten, wordt dat ook doorgetrokken naar een fantastische maar rustige lay-out

Dit boek werd geheel herdacht, gestructureerd en herschreven. Elke film wordt becommentarieerd in de volgende aspecten: Plot, productie, regie, muziek, design, stunts, vertolking, locaties, verdiensten, foutjes en anekdoten. Daartussen zijn er zeven invalshoeken die het succes van de hele serie doorheen de tijd verklaren. Over Ian Fleming, de overige literaire werken, de Bondanza, marketing, splijtzwam Thunderball, de toekomst van Bond en enkele statistieken.

Het boek wordt aangeboden aan de prijs van 19,95 € en zal verkrijgbaar zijn in de winkels vanaf einde september. Je kunt nu al bij Bol en andere internetkanalen het boek voor-bestellen. Dit kan ook via deze website/link. Je moet er dan wel de verzendingskosten bijtellen.