10 augustus: Gazet van Antwerpen en Nieuwsblad over Raymond

Dieter De Beus, journalist bij GVA en Het Nieuwsblad publiceerde een artikel over mij, waarin hij de link legt tussen mijn thrillertoekomst en mijn James Bond verleden. 

Hier volgt de tekst: 

Raymond Rombout, de James Bond van Zemst, heeft een nieuwe thriller uit: ‘Damse Dagen’. Ook daarin krijgt actieheld Arturo Dias de hoofdrol. Over twee maanden volgt daarenboven een vijfde James Bond-boek.

Raymond wordt in België en Nederland aanzien als de Bond-expert bij uitstek. Dat resulteerde ondertussen in vier boeken en een vijfde dat onder weg is. ‘Over twee weken wordt een herschreven versie van het vierde boek uitgegeven. Daarin worden kleine aanpassingen doorgevoerd, foutjes weggewerkt en de nieuwste Bond-film besproken. Over enkele jaren wil ik een totaal nieuw en allesomvattend Bond-boek uitbrengen.’

Maar dat boek is voorlopig toekomstmuziek, want Raymond heeft nog heel wat andere ideeën uit te werken. Terwijl de Zemstse Bond zijn laatste Bond-boek herwerkte, schreef hij ook naarstig verder aan zijn thrillerreeks rond actieheld Arturo Dias die in 2012 werd geïntroduceerd in ‘Kunstroof’, de eerste thriller van de hand van de Weerdenaar.