Bon Bini Beach

Bon Bini Beach is een luchtig niemendalletje van Suzanne Vermeer. Opnieuw: Bon Bini Beach is een héél luchtig niemendalletje van Paul Goeken, de vorig jaar overleden schrijver die nog net het raamwerk van dit boek had neergepend.

Waarna iemand anders Suzanne mag spelen. Waarom zou iemand dat doen? Misschien omdat de boeken van Suzanne goed verkopen? Omdat er een publiek voor is dat graag pretentieloze lichtgewichten op vakantie leest? Niet toevallig dat het in de boeken van Goeken/Vermeer steeds over vakantie gaat.(Het Chalet, Cruise, Bella Italia, …)
Toevallig (?) loopt de plot evenwijdig met die uit Koorts van Saskia Noort, zelfs met die van Marion Pauw (Drift), waarbij het steeds om verdwenen meisjes gaat. In dit boek heten ze Dominique en Lilian die elkaar verliezen op Aruba. Vul nu de rest maar zelf in, het is echt niet zo moeilijk: jongens, drank, drugs, seks, luie politie, alarm wanneer het te laat is, de verwachte onverwachte wending, en veel zweten onder de Arubaanse zon. Een groot voordeel van dit boek is dat je het op je voorhoofd kunt leggen wanneer de zon op het strand te hard schijnt.