Crimezone

Op Crimezone kreeg ik enkele mooie opmerkingen over mijn boek Kunstroof. Kees De Bree, hoofdcommentator van Crimezone, had wel wat opbouwende opmerkingen. Maar zijn besluit is hoopgevend.
De andere commentaren zijn van lezers die het boek hebben gelezen in het kader van een leesclub.

Rombout heeft een vlotte pen. Ook held Arturo Dias heeft het wel degelijk in zich om een geslaagd romanpersonage te worden. Het wachten is dan ook op het volgende boek. Same player shoots again.

K. De Bree – Crimezone

De omgeving, waarin het verhaal zich afspeelt, wordt als het ware voor de ogen van de lezer op het canvas geschilderd. De woordkeuze in veel passages vond ik vernieuwend, verfrissend en soms zeer geestig.

R. Walldorff – Crimezone

Het is een mooi opgebouwd en gedoseerd boek, met een uitstekende combinatie van het hoofdthema kunst waarbij we langzaamaan naar de uiteindelijke climax worden gebracht.

P. Peeters – Crimezone

Deze debuutroman van de auteur, die ook misdaadrecensent voor Crimezone is, bestaat, naast prachtige typeringen van zowel hoofd- als nevenpersonages, uit psychologische spelletjes. Een boek dat je niet kunt wegleggen. Het taalgebruik spreekt onmiddellijk aan en er staat geen woord te veel in.

Bibliotheek.nl/Libris