Dias in Australië !

Chantal Van der Velde uit Humbeek nam Damse Dagen mee op vakantie naar Australië. We kregen er een mooie foto bij. Wat me op een idee brengt. Lezers van Damse Dagen kunnen een fijne fles wijn verwachten als dit bericht helemaal lezen. 

Maar laat ons eerst Chantal aan het woord. Dit was haar reactie: 

 

We zijn net terug van een bezoek aan onze dochter in Australië en daar heb ik eindelijk wat tijd gevonden om te lezen!

Eens begonnen aan de Damse dagen was er geen stoppen meer aan.

Kunstroof vond ik geweldig en dit al evenzeer, suspense, vol van details, pittige schrijfstijl, link met het vorige boek.

De volgende keer dat ik tussen Damme en Brugge rijd let ik zeker op de ribbel!

Ook mijn dochter Nathalie heb ik uw twee boeken laten lezen en zij was ook vol lof!

Op naar het volgende boek!

 

Haar echtgenoot voegde er bovenstaande foto bij. Wat me bij het volgende brengt. 

Op een boekpresentatie van Jo Claes, zag ik, in afwachting van de Doctorandus hemzelf, een hele reeks dias (what’s in a name?) van lezers die zijn boeken op vakantie lazen. Ik vond dat een goed idee, maar Rombout is Claes nog niet, verre van, dus liet ik het maar zo. Maar met dit beeld van Chantal waag ik het er toch op !  Met de vakantie in aantocht mag u hetzelfde doen. Onder alle mij toegestuurde foto’s pik ik er drie uit (hoe, vertel ik later nog wel) die van mij een fijne fles Argentijnse Malbec cadeau krijgen. dat is de lievelingswijn van Arturo Dias. We sluiten af op 31 oktober. Wie durft ? Bestemming is niet belangrijk, maar mijn boek(en) moeten duidelijk in beeld zijn.

Dias verovert de wereld, beetje bij beetje, en jullie kunnen daar bij helpen.