Lannoo publiceert mijn volgend James Bond Boek

Na Teek, Van Halewyck en Borgerhoff & Lamberigts wordt Lannoo de vierde uitgever die geïnteresseerd is voor de publicatie van mijn nieuwste James Bondboek. Dit boek werd geheel herdacht, gestructureerd en herschreven. Lannoo koos voor een variant op de Bijbel, een klein handboek van meer dan 400 blz., in een luxueuze uitvoering zonder foto’s. De redenering is dat iedereen de foto’s toch kent, zelf kan opzoeken en dat het maar de aandacht afleidt van de essentie: de mening van een expert (mij dus) over de meest succesrijke filmserie aller tijden.

Elke film wordt becommentarieerd in de volgende aspecten: Plot, productie, regie, muziek, design, stunts, vertolking, locaties, verdiensten, foutjes en anekdoten. Daartussen zijn er zeven invalshoeken die het succes van de hele serie doorheen de tijd verklaren. Over Ian Fleming, de overige literaire werken, de Bondanza, marketing, splijtzwam Thunderball, de toekomst van Bond en enkele statistieken.

Het boek wordt aangeboden aan de prijs van 19,95 € en zal verkrijgbaar zijn in de winkels vanaf einde september. U kunt nu al bij Bol en andere internetkanalen het boek voor-bestellen. Dit kan ook via deze website/link. U moet er dan wel de verzendingskosten bijtellen.