James Bond op TV Eclips

Maandag was ik de gast van Michel Follet, iemand die aan de basis stond van mijn filmliefde en filmkennis. Follet, voor wie het niet moest weten, was enkele decennia geleden een trouw tv-gezicht van de BRT. Hij was de vaste (film)quizmaster en ik heb hem zo leren kennen met Cinemanie. Ik heb de uitzending een paar keer gewonnen, voor ik er zelf uitlag. Daarna gingen we elk een andere weg op. Michel ging bij de radio werken. Ikzelf werd stilletjesaan een specialist in de materie James Bond. 

Laat dat nu precies de reden zijn dat we elkaar terug zagen. Maandag was de opname van het programma “Aan het juiste adres”. een praatprogramma waarin vier gasten elk vijf minuten krijgen om te praten over wat hen begeestert. In mijn week ging het om Connie Neefs, Jan Costermans (buikspreker), José Fleurackers en ikzelf over James Bond. Het programma wordt uitgezonden vanaf Kerstdag en wordt driemaal daags gedurende een week herhaald. Wie mij dan nog niet beu is, is er aan.

TV-Eclips wil zich richten tot de 55-plussers.Naar het schijnt is dat een vergeten segment in het aanbod op televisie. Tv-Eclips kan putten uit het rijke reservoir van oude feuilletons. Dus wie alles wil herbekijken van Kapitein Zeppos tot De Collega’s weet voortaan waar terecht. Maar eerst dus 007: shaken and very well stirred. From Raymond, with Love.