Vraag uw lezing aan

Tot nu toe staan 2 literaire lezingen op punt. In “Dissectie van de thriller” belicht ik de hoogtepunten van de spannende boeken. In “James Bond, metafoor of realiteit,” ga ik dieper in op de achtergronden van 007. 

Interessant om weten is dat ik op de auteurslijst sta van het Vlaams Fonds voor de Letteren. Uw vereniging kan me boeken via www.auteurslezingen.be, waardoor u een subsidie kunt bekomen. 

Dissectie van de thriller

Waarom zijn thrillers populair? Wat heeft een Orang Oetang te maken met de geboorte van de thriller? Wat is een cozy mystery?

Wie zijn die thrillerschrijvers in Vlaanderen? Thrilt Vlaanderen op haar grondvesten? Pakt de mayonaise hier beter dan elders? Wat zou ú daarmee te maken hebben? Hebt u wellicht een thriller in de vingers? Of komt u beter eerst luisteren waarom u er beter niet aan begint?

In een visueel overzicht vol humor en scherpte toont Raymond Rombout de structuur waardoor je thrillers beter begrijpt. Niet zomaar doffe historiek maar gerichte, kritische commentaar. Eigenlijk niet te missen …

Lezing voor Bibliotheken, scholen, verenigingen. Voorwaarden na contact.

 

James Bond: metafoor of realiteit?

Waarom is Bond zo populair? Wat maakt hem onweerstaanbaar? Zijn de boeken beter dan de films? O, bestaan er dan boeken?

Boeiende uiteenzetting over de achtergronden van James Bond, de technieken en slimmigheden achter het grote verhaal. 

Lezing voor Bibliotheken, scholen, verenigingen. Voorwaarden na contact.